Training

 

Training
Helaas is besloten dat onze indoor locatie Parkzicht geen velden meer gaat verhuren dit jaar. Het indoor seizoen zal dus niet door gaan bij Parkzicht.
We zijn dus op zoek naar een indoor locatie waar we een aantal velden kunnen huren voor een periode van oktober 2019 t/m maart 2020.

Training Senioren
Als een locatie is gevonden organiseren we voor senioren trainingen op twee verschillende niveaus, namelijk Laag-Midden & Midden-Hoog. Gedurende het seizoen zorgen we in overleg met de trainer ervoor dat je op je eigen niveau traint. Zo kan het zijn dat je gedurende het seizoen kan doorstromen naar een hoger of lager niveau. Wanneer je twijfelt over je niveau raden we je aan om contact op te nemen met de indoorcommissie via indoor@bredabeach.nl.

De niveaus worden gescheiden per veld, zodat iedereen op zijn of haar eigen niveau kan trainen. Er zijn een beperkt aantal plekken beschikbaar per niveau, dus zorg dat je op tijd inschrijft.

Training Jeugd
De trainer voor de jeugd zal in overleg met de jeugdcommissie bepaald worden. Deze is op dit moment nog niet bekend.

Vaker trainen?
In principe is het op dit moment nog niet mogelijk om op meerdere keren per week indoor te trainen. Dat heeft te maken met het feit dat we, in tegenstelling tot het outdoor beachen, te maken hebben met andere kosten. Maar mocht gedurende het seizoen blijken dat hier wel mogelijkheden voor zijn, word je hierover geïnformeerd.

Trainingsschema:


Kosten
Het trainingslidmaatschap (1 keer per week) voor senioren kost  € 145,- per seizoen.
Het trainingslidmaatschap (1 keer per week) voor jeugdleden kost  € 115,- per seizoen.

Inschrijven

Niet mogelijk aangezien we op zoek zijn naar een indoor locatie.