Beachvolley

Beachvolleybaltraining

Tactiek en techniek zijn erg belangrijk bij beachvolleybal. Tijdens de beachvolleybaltrainingen helpen de trainers van Breda Beach je om deze skills, gedurende het seizoen, stap-voor-stap onder de knie te krijgen. Er zijn trainingen op alle niveau’s en teamtrainingen voor duo’s die aan hun teamwork willen werken. Bij Breda Beach kun je van april t/m september buiten trainen. In de wintermaanden van september t/m maart kun je indoor verder trainen.

training

Lidmaatschap

Basislidmaatschap
Als basislid kun je altijd gebruik maken van onze locatie en onze middelen (zoals ballen etc.) en je, mits de locatie dit toelaat, altijd vrij spelen. De kosten voor een basislidmaatschap zijn € 70,= per jaar.

Trainingslidmaatschap
Met een aanvullend trainingslidmaatschap kun je het hele outdoorseizoen onbeperkt trainen op je eigen niveau. Wil je eens op een hoger niveau meetrainen? Dan is dat geen enkel probleem. Wel wordt geadviseerd dit in overleg met de trainers te doen. De kosten voor een trainingslidmaatschap bedragen €40,- per seizoen boven op het basislidmaatschap.

Trainingsdagen en niveaus
dinsdag          19.30 uur – 21.00 uur individuele training beginners (E, F en hoger)
woensdag      19.30 uur – 21.00 uur individuele training niveau midden (C, D en hoger)

training2