Training

Of je nu voor het eerst kennis wilt maken met beachvolleybal of jezelf klaar wilt stomen voor de Olympische Spelen; bij Breda Beach kun je op elk niveau beachvollebaltrainingen volgen.

Hieronder lees je informatie terug over de Outdoor Trainingen.

Beachvolleybaltraining

Tactiek en techniek zijn erg belangrijk bij beachvolleybal. Tijdens de beachvolleybaltrainingen helpen de trainers van Breda Beach je om deze skills, gedurende het seizoen, stap-voor-stap onder de knie te krijgen. Er zijn trainingen op alle niveaus.

Lidmaatschap

Basislidmaatschap
Als basislid mag je, onder voorbehoud van beschikbaarheid, vrij spelen op onze locatie en deelnemen aan de activiteiten van Breda Beach. De kosten van een basislidmaatschap bedragen € 70,=.

Trainingslidmaatschap
Met een aanvullend trainingslidmaatschap kun je het hele outdoorseizoen onbeperkt trainen op je eigen niveau. De kosten voor een trainingslidmaatschap bedragen € 40,= per seizoen boven op het basislidmaatschap.

Proeftraining

Kom gerust eens langs op de training als je een keer kennis wil maken met Breda Beach, de trainers en de geweldige sfeer. Aan de proeftraining zijn geen kosten verbonden.
Wil je een keer proef komen trainen? Mail dan naar Training@bredabeach.nl. Elk niveau heeft aan andere trainingsdag. Welke dag jij het beste langs kan komen kun je hieronder terug vinden.

Trainingsdagen en niveaus

Weekelijks:
dinsdag     19.30 uur – 21.00 uur individuele training beginners (E, F en hoger)
woensdag  19.30 uur – 21.00 uur individuele training niveau midden (C, D en hoger)

Jeugd

Voor meer informatie over jeugdtrainingen: kijk op deze website bij Jeugd-training.