Indoor

 

Van oktober tot maart organiseert Breda Beach op woensdagavond trainingen op de locatie van Strand Binnen (tramsingel 78C) in Breda.

Training Senioren

Er zijn voor senioren trainingen op twee verschillende niveaus, namelijk Laag-Midden & Midden-Hoog.

Gedurende het seizoen zorgen we in overleg met de trainers ervoor dat je op het bij jou van toepassing zijnde niveau traint. Zo kan het zijn dat je gedurende het seizoen kan doorstromen naar een hoger niveau.
Wanneer je twijfelt over je niveau raden we je aan om contact op te nemen met de indoorcommissie via indoor@bredabeach.nl.

Training Jeugd
Voor de jeugdspelers tot 18 jaar worden de trainingen ook op de woensdagavond georganiseerd. In overleg met de trainer is het in sommige gevallen ook mogelijk om met de senioren training mee te doen.

Trainers
De trainingen worden gegeven door Kelly Bolink. Kelly heeft zich de afgelopen jaren niet alleen bewezen als een zeer talentvolle en succesvolle beachvolleybalster (eredivisie), ook als trainer heeft zij haar sporen verdiend en door haar trainingen vele spelers tot een hoger niveau gebracht.

Haar trainingen draaien om techniek, tactiek, strategie en fun!

Om jeugdspelers de nodige extra aandacht en begeleiding te kunnen geven worden zij gezamenlijk door Kelly en Valerie Ippel getraind.

Vaker trainen?
In principe is het op dit moment nog niet mogelijk om op meerdere keren per week indoor te trainen. Dat heeft te maken met het feit dat we, in tegenstelling tot het outdoor beachen, te maken hebben met andere kosten. Maar mocht gedurende het seizoen blijken dat hier wel mogelijkheden voor zijn, word je hierover geïnformeerd.

Trainingsschema:
Woensdag
•    18.15 – 19.30 JEUGD
•    19.30 – 21.00 MIDDEN – HOOG
•    21.00 – 22.30 LAAG – MIDDEN

Kosten
Het trainingslidmaatschap (1 keer per week) voor senioren kost  € 145,- per seizoen.
Het trainingslidmaatschap (1 keer per week) voor jeugdleden kost  € 115,- per seizoen.

 

Combikorting
Wanneer je je aanmeldt als training lid en als competitie lid ontvang je  € 15,- korting op de totaalprijs!

 

Inschrijven
Klik hier om je in te schrijven.