Beachvolleybalschool

De Beachvolleybalschool is één van de twee niveaus binnen de tak Jeugd van BredaBeach.

Deze trainingsgroep is bedoeld voor jeugdleden die gemotiveerd zijn om op een hoger niveau te trainen. Je wordt gerichter voorbereid op het spelen van toernooien van het Junior Beach Circuit van de Nevobo en de trainers van de Beachvolleybal school kunnen in overleg ook tijdens die toernooien begeleiding en coaching bieden. Oudere jeugd kan ook meedoen met Derde divisie toernooien van de Nevobo. We werken elke training ook aan kracht, snelheid en wendbaarheid.

Als lid van de beachvolleybalschool ben je natuurlijk ook lid van Breda Beach, en je mag dus ook meedoen met de Beachplay training, en we willen graag dat je ook meedoet aan de jeugd-toernooien. En, vanaf een jaar of 17, kun je ook meedoen aan de interne senioren toernooien en competitie.

Bij Breda Beach mag je je individueel aanmelden bij de Beachvolleybalschool, en natuurlijk ook als duo. We streven ernaar om een gemengde trainingsgroep te hebben, waarin we zowel aan teamvorming als aan individuele ontwikkeling wordt gewerkt.

Je moet hiervoor de juiste motivatie hebben en er zal door de trainers dan ook gericht gekeken worden naar je niveau en manier van trainen om te kijken of dit iets is voor je. Als contact opneemt met de trainers via jeugd@bredabeach.nl, dan kijken we daar samen naar.

De trainingen zijn op:

Dinsdag:

17:30 – 19:30 Beachvolleybal-training

Donderdag

17:30 – 19:30 Beachvolleybal-training

 

Wanneer starten we weer met trainen in het seizoen 2019?    

De dinsdag trainingen beginnen op dinsdag 2 april: dinsdag 30 april (we beginnen later vanwege zaalverplichtingen van de deelnemers).

De donderdag trainingen beginnen op donderdag 2 mei (en dan lopen de dinsdag-trainingen natuurlijk door).

 

Training tijdens de school-zomervakantie?

Dit jaar valt de zomervakantie in Breda van 8 juli tot en met 16 augustus. De trainingen van de Beachvolleybalschool stoppen tijdens de zomervakantie. De Beachplay trainingen gaan wel door (woensdag 18:00 – 19:30, vrijdag 18:00 – 19:30, zaterdag 10:00 – 11:00), meldt je aan voor de groepsapp via jeugd@bredabeach.nl.

 

Samenwerking met Deltalent?

Sinds 2018 is Volleybal geen focus sport meer voor Deltalent. Hiermee is de bijdrage van Deltalent aan de Beachvolleybalschool gestopt.

 

Contributie

Voor contributie, kijk bij “Lid worden”, of klik op Lid worden

 

Spelers-kleding Jeugd Breda Beach: bij Me-Kado

Breda Beach heeft vanaf seizoen 2018 een nieuwe kledinglijn en een duidelijke afspraak met een leverancier: je kunt je kleding bestellen bij Me-Kado.
Me-Kado: Nieuwe Haagdijk 38 in Breda, 076-5200041.
Me-Kado: Me-Kado (link)

Voor de jeugd is het aanbod:
– een mooie BB-oranje singlet (shirt-zonder-mouw) met Breda Beach opdruk voor 15 euro,
– een zwarte korte broek voor 7,50 (met BB-opdruk 15 euro) en
– een BB-pet met Breda Beach opdruk (oranje is 7,95 en zwart is 9,95).

Je kunt natuurlijk je naam op je shirt laten drukken, dit kosten hiervoor weten ze bij Me-Kado.

Verder is er een breed aanbod aan sweaters, hoodies, topjes, broekjes, etc.
Hiervoor kun je het beste bij Me-Kado binnen lopen, om daar te passen en eventueel te bestellen.

 

Wil jij extra trainen bij Breda Beach meld je dan aan bij jeugd@bredabeach.nl