Beach bar

Beste Breda Beacher,

Het buitenseizoen staat weer voor de deur met heerlijke dagen op Breda Beach in het vooruitzicht.

Natuurlijk gaan we er met onze tomeloze inzet weer een fantastisch seizoen van maken. Hiervoor hebben we jouw hulp nodig! In voorgaande seizoenen is het namelijk steeds moeilijker gebleken om de bardiensten in te vullen. Bardiensten bij Breda Beach zijn op dit moment niet verplicht (zoals bij veel andere sportverenigingen wel het geval is), maar je snapt…. “Zonder vrijwilligers…geen bar”.

Voor dit seizoen vragen we ieder senioren lid (18+) om minimaal 1 bardienst te draaien op trainingsavonden. De barbezetting tijdens competitieavonden en toernooien zullen apart geregeld worden.

Barboek

De bardiensten voor trainingsavonden zijn op dinsdag, woensdag en donderdag van 19:00 tot 23:00. Die voor de competitie-avonden op maandag en vrijdag op dezelfde tijden en worden met de competitie-planning ingeroosterd. Om je bardienst in te plannen, vul je de volgende gegevens in bij het login scherm onderaan deze pagina:

  • Vul bij “Bondsnummer” je persoonlijke Breda Beach lid nummer Dit nummer heb je ontvangen in een e-mail van barboek. Mocht je hem niet ontvangen hebben, er ligt een lijst achter de bar en ik kan je hem altijd even toesturen. Let op, de e-mail kan in je junkmail zijn beland!
  • Je postcode bij “Wachtwoord” (met spatie tussen cijfers en letters!). Wanneer je onlangs verhuisd bent, kan het zijn dat je oude postcode nog in het systeem staat. Geef het in dat geval ook even door aan de penningmeester.

Zodra je de eerste keer bent ingelogd kom je automatisch op een pagina die je vraagt je e-mailadres te bevestigen en desgewenst aan te passen. Ook kun je hier een eigen wachtwoord opgeven. Vervolgens kun je aangeven op welke avond je een bardienst wilt draaien. Extra uitleg over het inplannen van een bardienst kun je op de website van barboek vinden bij presentaties of via deze pdf.

Twee dagen voor je dienst zal je een herinneringsmail ontvangen met daarin details over wat er van je verwacht wordt. Mocht je onverhoopt toch niet kunnen die dag, dan ben je zelf verantwoordelijk voor het regelen van vervanging.

We rekenen op je hulp, alvast bedankt en heel veel beachplezier!

Sportieve groet,

Michel

Email: Bar@bredabeach.nl

 


Barboek.nl login
Bondsnummer: Wachtwoord: