Toernooien

Gedurende het hele jaar zijn er meerdere beachvolleybal- beachtennis en footvolleytoernooien waarop dames-, heren- en mixteams strijden voor de eeuwige roem. Houd de nieuwsbrief en de website in de gaten voor de inschrijvingen!

We verwachten je op de beach uiterlijk om 10:15 uur, tenzij anders wordt vermeld.

Kijk op de homepage bij de nieuwsberichten voor meer informatie en inschrijving voor het eerstvolgende toernooi.

Toernooien voor senioren: kosten en betaling

Inschrijving voor een toernooi en de afsluitende buffet/Barbecue vindt plaats via de website. Zowel leden als niet-leden kunnen zich inschrijven voor deelname.

Kosten van deelname zijn per persoon € 7,50 voor leden, € 15,- voor niet-leden.
Deelname aan het eten kost € 15,- per persoon

Ben je Goldmember? Dan is zowel de deelname aan het toernooi als de Buffet/Barbecue aan het einde van de dag gratis. Een Goldmember kan gratis mee eten maar alleen als je het toernooi hebt meegedaan.

Betaling wordt gedaan bij de inschrijving voor een toernooi via ideal. Bij aanvang van het toernooi kun je (op eigen kosten) een bestelling plaatsen voor de lunch.

Klik hier om naar de senioren toernooi-kalender 2024 te gaan

Jeugd toernooien

De informatie over de jeugdtoernooien staat onder het kopje: Zomerkalender Jeugd. Voor de jeugd organiseert Breda Beach een aantal eigen toernooien. Daarnaast kun je meedoen met het toernooi van de Nevobo: Junior Beach Circuit. Verder kun je als je dat wilt ook meedoen met de toernooien voor de senioren.