Competitie

De jeugdleden kunnen meedoen met de senioren competitie (natuurlijk wel afhankelijk van niveau – overleg eventueel met je trainer). De informatie over de competitie voor de jeugd kun je lezen op: Competitie – Jeugd.

Schrijf je in voor de outdoor Beachvolleybal competitie

Op maandag- en vrijdagavond wordt er op het scherpst van de snede gestreden om het fel begeerde Breda Beach clubkampioenschap. Gedurende het zomerseizoen zijn er 2 competitierondes. Er wordt gespeeld in meerdere pools met verschillende niveaus (laag, midden, hoog) en teamsamenstellingen (mix, heren en dames). Je kunt je met maximaal 2 teams opgeven (1x dames/heren en 1x mix).

Dagen & tijden
Maandagavond, donderdag en vrijdagavond. Van eind april tot begin september tussen 18:45 en 22:30 uur

Breda Beach doet er alles aan om beachvolleybal het gehele jaar door aan te bieden. Tijdens de zomer bieden we onze leden een competitie waar meer dan 90 teams aan mee doen. Om iedereen die aan de competitie mee doet waar voor zijn/haar geld te geven gaan we de regels omtrent het (niet) spelen van de wedstrijden aanscherpen. We verwachten van alle teams die meedoen aan de competitie dat er alles aan gedaan wordt om alle wedstrijden te spelen. Niet alleen voor een eerlijk score verloop maar ook om het simpele feit dat iedereen recht heeft op het spelen van een minimum aantal wedstrijden. Vrijwel niemand zit te wachten op een overwinning zonder dat de wedstrijd daadwerkelijk gespeeld wordt. Na elke speelronde controleren we welke wedstrijden niet gespeeld zijn en waarom. Teams die niet op komen dagen en teams de (te) veel wedstrijden niet gespeeld hebben kunnen punten in mindering krijgen en/ of uit de competitie gezet worden voor de volgende ronde/ volgend jaar.

Competitielidmaatschap
Naast een basislidmaatschap (€70) dien je competitielid te worden. De kosten hiervoor bedragen €30 per persoon per team. Ben je Goldmember dan speel je gratis mee in 1 team. Als competitielid kun je jouw team inschrijven via onderstaand formulier.

We proberen zoveel mogelijk rekening te houden met vakanties. Deze dien je dan wel voorafgaand aan de competitie op te geven.

Schrijf je snel in want vol=vol! Schrijf je hier in.

Competitieplanner
Bekijk je actuele speelschema in de competitieplanner.