Winter training

We hebben dit jaar weer besloten om de velden bij Breda Beach langer open te houden. Als je gebruik wilt maken van deze mogelijkheid dan kun je je inschrijven via onderstaande link.

Als je niet meedoet met deze regeling kan je tot 3 oktober (Klusdag) vrij spelen, daarna is de locatie alleen nog maar geopend voor de leden die meedoen met de winter editie.
Er zal dan ook een extra bijdrage gevraagd worden van € 25,- aan degene die langer door willen blijven spelen. Wil je ook trainen met onze vaste trainer dan komt er een opslag bij van €20,-

Het speelschema is afhankelijk van de hoeveelheid inschrijvingen. Deze komt er zo uit te zien:
– Woensdagavond (Trainen): 19:30 tot 21:00u trainen. We hebben dit jaar een vaste trainer beschikbaar. Inschrijven kan net als in de zomer via de reservering trainingsagenda.
LET OP: INSCHRIJVING VOOR TRAINING IS VOL! Inschrijving voor vrij spelen is mogelijk.

– Overige dagen van de week kan er vrij gespeeld worden. Alle winter leden kunnen afspreken via een whatsapp groep wanneer er vrij wordt gespeeld.

Schrijf je in voor 7 oktober als je langer door wilt spelen. Vorig jaar hebben we heel de winter door kunnen gaan met beachvolleyballen.

Inschrijven kan via deze link.

Vergeet je beachsokken niet! 🙂