WE WANT YOU! BredaBeach is op zoek naar nieuwe bestuursleden

WE WANT YOU! BredaBeach is op zoek naar nieuwe bestuursleden: Sport en Facilitair.

Zie jij nog dingen die beter kunnen bij Breda Beach op het gebied van sport (trainingen, jeugd, toernooien, beachtennis etc.)? Wil jij graag een steentje bijdragen aan onze mooie vereniging? Ben je innovatief en denk je in oplossingen?
Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging en/of zinvolle tijdbesteding in verenigingsverband?
Dan is de functie als Bestuurslid Sport voor Breda Beach iets voor jou! Vanaf volgend seizoen zijn wij namelijk op zoek naar een nieuw bestuurslid Sport.
Voor meer informatie kun je terecht bij Ciska (huidig bestuurslid sport – ciska@bredabeach.nl) of bij alle andere bestuursleden (Arben, Lieneke, Maarten, Mirjam of Robin)


Vanaf komend seizoen zoeken wij vervanging voor de bestuurspost facilitair.
Na 4 jaar wil Lieneke graag het stokje overdragen naar iemand anders. Je zal toetreden tot een enthousiast bestuur en je buigen over de facilitaire zaken bij BB.
Je hebt de vrijheid om de functie zelf in te vullen en te bekijken wat je uitbesteed aan andere leden/bedrijven en wat je zelf doet. Je hoeft dus zelf niet handig te zijn om deze functie te vervullen. Je zal ingewerkt worden door Lieneke en die zal je ook nog met raad en daad bijstaan. 

Wat valt er onder facilitair?
Vooral barzaken en onderhoud van de locatie (dmv oa klusdagen, contact met amarant, onderhoud laten uitvoeren door bedrijven).
De laatste jaren staat de afdeling facilitair van BB er goed voor en het zal dus vooral gaan over behoud en het verbeteren van de locatie.
Spreekt het je aan? Neem vrijblijvend contact op met Lieneke (lieneke@bredabeach.nl) of spreek iemand anders van het bestuur (Arben, Ciska, Maarten, Mirjam of Robin) aan.