Vrij spelen en Training 2021

Naar aanleiding van de persconferentie van vorige week, hebben we weer iets meer vrijheid gekregen. Dat houdt het volgende in voor ons:

De trainingen voor de jeugd begint zoals ieder jaar in april.

  • Vanaf maandag 24 mei kunnen we als senior beachvolleyballers weer starten met trainen. Op dinsdag en op woensdag kan er getraind worden van 19.30 tot 21.00 uur (8 personen per veld), daarbij is de anderhalve meter binnen het veld niet meer van toepassing.
    Ook is het de bedoeling dat je je van tevoren inschrijft via het huidige reserveringssysteem. Door de beperkte ruimte is het helaas maar mogelijk om je voor 1 training per week in te schrijven. Trainers op dinsdag zijn Marcel & Gertjan, op woensdag Freek & Michelle afgewisseld met Ferdi.
  • Als je vorige jaar trainingslid was, dan ben je dat dit jaar ook. Wil je dit veranderen stuur dan een mail naar ledenadministratie@bredabeach.nl. Het trainingslidmaatschap kost net als voorgaande jaren 40 euro (bovenop de basis lidmaatschap).
  • De kleedruimtes, douches en de bar zijn weer open. De bar sluit wel om 22:00 en de douches/kleedruimtes voor maximaal 2 personen tegelijk.
  • Vrij spelen kan nog steeds op de maandagen en zondagen, zie reserveringssysteem.
  • Ook beachtennis kan weer starten met trainen op de donderdagen. Meer informatie via Rob.

 

Verder blijven natuurlijk de algemene regels nog steeds gelden. Schud/klap geen handen, houdt 1,5 meter afstand en ontsmet je handen bij binnenkomst en na het spelen. Houd je aan deze basisregels, spreek elkaar aan en maak het de COVI’s makkelijk.

Vrij spelen:
Op Zondag kan er van 10.00 tot 11.00 uur en van 11.15 uur tot 12.15 uur gevolleybald worden.

Je kunt je inschrijven via de volgende site: https://bredabeach.nl/reservering-trainingsagenda/
Mocht je op een ander moment willen sporten, dan kan dit alleen in overleg met het bestuur.

 

Covi’s

Zoals hierboven aangegeven staat, is er nog ruimte om extra te sporten bij Breda Beach, echter hiervoor moet er wel voldoende covi’s aanwezig zijn. Covi-diensten zijn ook in duo’s (mits op anderhalve meter) prima uit te voeren en passen prima voorafgaand of aansluitend op je eigen speel/trainingsmoment. Aanmelden kan via mirjam@bredabeach.nl.