Training

 

Training
Van 8 oktober 2018 tot en met 25 maart 2019 organiseert Breda Beach op woensdagavond (Senioren) en zondag ochtend (Jeaug) trainingen voor indoor beachvolleybal. Afgelopen jaren vonden deze trainingen plaats bij Strand Binnen in Breda. Vanaf seizoen 2017/2018 zal er getraind worden op de locatie van Parkzicht Raamsdonkveer (Parklaan 1, Raamsdonkveer).

Training Senioren
We organiseren voor senioren trainingen op twee verschillende niveaus, namelijk Laag-Midden & Midden-Hoog. Gedurende het seizoen zorgen we in overleg met de trainer ervoor dat je op je eigen niveau traint. Zo kan het zijn dat je gedurende het seizoen kan doorstromen naar een hoger of lager niveau. Wanneer je twijfelt over je niveau raden we je aan om contact op te nemen met de indoorcommissie via indoor@bredabeach.nl.
Omdat er in Raamsdonkveer 4 velden beschikbaar zijn, wordt de training voor beide groepen tegelijk gegeven (van 19.30 – 21.30). De trainingen zelf duren tot 21.00 uur, zodat er daarna nog tijd is om vrij te spelen.

De niveaus worden gescheiden per veld, zodat iedereen op zijn of haar eigen niveau kan trainen. Er zijn een beperkt aantal plekken beschikbaar per niveau, dus zorg dat je op tijd inschrijft.

Training Jeugd
Voor de jeugdspelers tot 18 jaar worden de trainingen ook op de zondag ochtend (10:00 – 12:00) georganiseerd. In overleg met de trainer is het in sommige gevallen ook mogelijk om met de senioren training mee te doen.

Trainers
De trainingen voor de jeugd worden gegeven door Bart Spijker.
De trainer voor de senioren zal in overleg met de indoorcommissie bepaald worden. Deze is op dit moment nog niet bekend.

Vaker trainen?
In principe is het op dit moment nog niet mogelijk om op meerdere keren per week indoor te trainen. Dat heeft te maken met het feit dat we, in tegenstelling tot het outdoor beachen, te maken hebben met andere kosten. Maar mocht gedurende het seizoen blijken dat hier wel mogelijkheden voor zijn, word je hierover geïnformeerd.

Trainingsschema:
Woensdag (Senioren)

  • 19.30 – 21.30 LAAG – MIDDEN
  • 19.30 – 21.30 MIDDEN – HOOG

Zondag (Jeugd)

  • 10:00 – 12:00 Alle niveaus


Kosten
Het trainingslidmaatschap (1 keer per week) voor senioren kost  € 145,- per seizoen.
Het trainingslidmaatschap (1 keer per week) voor jeugdleden kost  € 115,- per seizoen.

Combikorting
Wanneer je je aanmeldt als training lid en als competitie lid ontvang je  € 15,- korting op de totaalprijs!

Inschrijven

Training