Training

 

Training
Van 10 oktober 2018 tot en met 27 maart 2019 organiseert Breda Beach op woensdagavond (Senioren) trainingen voor indoor beachvolleybal. Dit seizoen 2018/2019 zal er weer getraind worden op de locatie van Parkzicht Raamsdonkveer (Parklaan 1, Raamsdonkveer).

Training Senioren
We organiseren voor senioren trainingen op twee verschillende niveaus, namelijk Laag-Midden & Midden-Hoog. Gedurende het seizoen zorgen we in overleg met de trainer ervoor dat je op je eigen niveau traint. Zo kan het zijn dat je gedurende het seizoen kan doorstromen naar een hoger of lager niveau. Wanneer je twijfelt over je niveau raden we je aan om contact op te nemen met de indoorcommissie via indoor@bredabeach.nl.
Omdat er in Raamsdonkveer 4 velden beschikbaar zijn, wordt de training voor beide groepen tegelijk gegeven (van 19.30 – 21.30). De trainingen zelf duren tot 21.00 uur, zodat er daarna nog tijd is om vrij te spelen.

De niveaus worden gescheiden per veld, zodat iedereen op zijn of haar eigen niveau kan trainen. Er zijn een beperkt aantal plekken beschikbaar per niveau, dus zorg dat je op tijd inschrijft.

Training Jeugd
Door te weinig aanmeldingen is er geen jeugd training dit jaar. In overleg met de trainer is het in sommige gevallen ook mogelijk om met de senioren training mee te doen.

Trainers
De trainer voor de senioren wordt gegeven door Marcel.

Vaker trainen?
In principe is het op dit moment nog niet mogelijk om op meerdere keren per week indoor te trainen. Dat heeft te maken met het feit dat we, in tegenstelling tot het outdoor beachen, te maken hebben met andere kosten. Maar mocht gedurende het seizoen blijken dat hier wel mogelijkheden voor zijn, word je hierover geïnformeerd.

Trainingsschema:
Woensdag (Senioren)

  • 19.30 – 21.30 LAAG – MIDDEN
  • 19.30 – 21.30 MIDDEN – HOOG


Kosten
Het trainingslidmaatschap (1 keer per week) voor senioren kost  € 145,- per seizoen.
Het trainingslidmaatschap (1 keer per week) voor jeugdleden kost  € 115,- per seizoen.

Combikorting
Wanneer je je aanmeldt als training lid en als competitie lid ontvang je  € 15,- korting op de totaalprijs!

Inschrijven

Training