Competitie

Helaas zal er dit jaar geen indoor competitie worden georganiseerd. De locatie parkzicht in Raamsdonksveer gaat geen velden meer verhuren.

De doelstelling van de competitie is om in samenwerking met andere verenigingen op termijn uit te groeien naar een volledige indoor regiocompetitie. De inschrijving wordt dan ook open gezet voor verenigingen en teams uit zowel Breda als uit andere steden/dorpen. Zo waren er afgelopen jaar 5 teams van andere verenigingen.

Afhankelijk van het aantal ingeschreven team worden er meerdere rondes van de indoorcompetitie georganiseerd. Inschrijven voor de competitie dient te gebeuren met het daarvoor bestemde inschrijfformulier.
De wedstrijden worden op maandagavond ingepland. De competitie wordt georganiseerd tussen oktober tot en met maart en je kan er vanuit gaan dat je gedurende die periode gemiddeld 1 a 2 wedstrijden per week speelt. Bij voldoende inschrijven wordt een 2e avond bijgetrokken.
Klik hier om direct naar de competitieplanner te gaan.

Kosten
Het competitielidmaatschap kost  € 200,- per team per seizoen, ook voor niet leden van Breda Beach.

Locatie:
Helaas heeft onze indoor locatie Parkzicht besloten dat ze geen velden meer gaat verhuren. Het indoor seizoen zal dit jaar niet door gaan bij Parkzicht.
We zijn dus op zoek naar een indoor locatie waar we een aantal velden kunnen huren. Heb jij en tip, geeft het ons door!

Inschrijven
Om deel te nemen aan de indoor competitie zal er als team (max 3 personen per team) moeten worden ingeschreven.