Beachvolleybal competitie 2020

Ook in 2020 bieden we uiteraard weer een outdoor-beach-competitie aan. We kijken alweer uit naar alle mooie zomeravonden, gevuld met stevige potjes beachvolleybal!

Elk jaar proberen we ook te zorgen dat zoveel mogelijk wedstrijden gespeeld worden, zodat de competitie zo eerlijk mogelijk verloopt. Vorig jaar zijn we gestart om wedstrijden te plannen vanaf 18:45 en de laatste ronde open te laten. Dat zullen we dit jaar weer doen. Wat we dit jaar anders gaan doen, is dat we op maandag, donderdag en vrijdag gaan spelen! Op maandag hebben we 6 velden, op donderdag en vrijdagavond gaan we drie velden de hele avond beschikbaar maken. Met het inplannen gaan we voornamelijk op maandag en donderdagavond wedstrijden zetten. Verzetten naar vrijdag kan dan altijd in overleg met je tegenstander.

 

We willen dat de competitie-avonden goed verzorgd zijn. We gaan daarom de barbezetting op (in ieder geval) de maandagavond plannen met competitie-teams. Meer informatie hierover volgt.

 

Laatste punt waar we jullie aandacht voor willen vragen, is dat je bij inschrijven goed kijkt of je wel echt alle wedstrijden kan gaan spelen. Als teams bijvoorbeeld de helft van hun wedstrijden niet spelen is dat voor niemand leuk. Als blijkt dat je in de eerste helft van de competitie niet alle wedstrijden hebt gespeeld, kan dit als consequentie hebben dat we je niet in de 2e op te nemen.

 

Inschrijving is open!!