AirBadmintontoernooi

Op 15 juni staat er iets groots te gebeuren bij Breda Beach – ons allereerste AirBadmintontoernooi! Al 25 jaar zijn we dé hotspot voor beachvolleybal, beachtennis en footvolley. Maar dit jaar voegen we daar iets nieuws aan toe: AirBadminton! Een zomerse variant van badminton die perfect past bij de zonnige vibe van onze vereniging.

Waarom AirBadminton? Deze snelle racketsport leent zich perfect om gespeeld te worden in de zomer. Doordat het gespeeld wordt met speciale shuttles die minder beïnvloed worden door de wind, wordt het spel alleen maar sneller en makkelijker om buiten te spelen. Natuurlijk spelen we op ons vertrouwde zand, wat de ervaring alleen maar beter maakt. Vergeet niet om je racket iets minder strak te spannen dan normaal (8 á 9 kg wordt aangeraden) – dat zorgt voor optimale speelbaarheid en minder kapotte snaren.

We nodigen jullie van harte uit om deel te nemen aan ons allereerste AirBadmintontoernooi op 15 juni. Het toernooi zal beginnen om 10:30 en tot ongeveer 17:00 duren.
We gaan de strijd aan in teams van 3, verdeeld over 3 verschillende niveaus:

· Categorie 1: 4e divisie en hoger in regulier badminton

· Categorie 2: 5e divisie en lager in regulier badminton

· Categorie 3: nog niet eerder gebadmintond of recreant

Dus of je nu een doorgewinterde speler bent of net begint, iedereen is welkom om mee te doen!

Schrijf je snel in via onderstaande link: https://bredabeach.nl/inschrijven-airbadminton-toernooien/