Menu
 • Training

   

  Training
  Van 8 oktober 2018 tot en met 29 maart 2019 organiseert Breda Beach op woensdagavond trainingen voor indoor beachvolleybal. Afgelopen jaren vonden deze trainingen plaats bij Strand Binnen in Breda. Vanaf seizoen 2017/2018 zal er getraind worden op de locatie van Parkzicht Raamsdonkveer (Parklaan 1, Raamsdonkveer).

  Training Senioren
  We organiseren voor senioren trainingen op twee verschillende niveaus, namelijk Laag-Midden & Midden-Hoog. Gedurende het seizoen zorgen we in overleg met de trainer ervoor dat je op je eigen niveau traint. Zo kan het zijn dat je gedurende het seizoen kan doorstromen naar een hoger of lager niveau. Wanneer je twijfelt over je niveau raden we je aan om contact op te nemen met de indoorcommissie via indoor@bredabeach.nl.
  Omdat er in Raamsdonkveer 4 velden beschikbaar zijn, wordt de training voor beide groepen tegelijk gegeven (van 19.30 – 21.30). De trainingen zelf duren tot 21.00 uur, zodat er daarna nog tijd is om vrij te spelen.

  De niveaus worden gescheiden per veld, zodat iedereen op zijn of haar eigen niveau kan trainen. Er zijn een beperkt aantal plekken beschikbaar per niveau, dus zorg dat je op tijd inschrijft.

  Training Jeugd
  Voor de jeugdspelers tot 18 jaar worden de trainingen ook op de woensdagavond georganiseerd. In overleg met de trainer is het in sommige gevallen ook mogelijk om met de senioren training mee te doen.

  Trainers
  De trainingen voor de senioren worden gegeven door Kelly Bolink. Kelly heeft zich de afgelopen jaren niet alleen bewezen als een zeer talentvolle en succesvolle beachvolleybalster (eredivisie), ook als trainer heeft zij haar sporen verdiend en door haar trainingen vele spelers tot een hoger niveau gebracht. Haar trainingen draaien om techniek, tactiek, strategie en fun!

  De trainer voor de jeugd zal in overleg met de jeugdcommissie bepaald worden. Deze is op dit moment nog niet bekend.

  Vaker trainen?
  In principe is het op dit moment nog niet mogelijk om op meerdere keren per week indoor te trainen. Dat heeft te maken met het feit dat we, in tegenstelling tot het outdoor beachen, te maken hebben met andere kosten. Maar mocht gedurende het seizoen blijken dat hier wel mogelijkheden voor zijn, word je hierover geïnformeerd.

  Trainingsschema:
  Woensdag

  • 18.15 – 19.30 JEUGD
  • 19.30 – 21.30 LAAG – MIDDEN
  • 19.30 – 21.30 MIDDEN – HOOG


  Kosten
  Het trainingslidmaatschap (1 keer per week) voor senioren kost  € 145,- per seizoen.
  Het trainingslidmaatschap (1 keer per week) voor jeugdleden kost  € 115,- per seizoen.

  Combikorting
  Wanneer je je aanmeldt als training lid en als competitie lid ontvang je  € 15,- korting op de totaalprijs!

  Inschrijven

  Training

   

  SPONSOREN